DANSWORKSHOP VOLGEN BIJ DANSCENTRUM CORNELISSEN UTRECHT

Voor speciale gelegenheden bieden we de Dansworkshop ‘Kom Dansen!’ 
Tijdens een workshop leren we je ’s middags of ’s avonds de basis van één dans. Dit kan elke gewenste dans of een thema zijn: Salsa, Rock & Roll, Country en Western, Saterday Night Fever, enzovoort.

Met een dansworkshop vul je een feestelijke dag in met één of twee uur bijzonder plezierig samen zijn. Maak de dag compleet met een bezoek aan ons danscentrum in hartje Utrecht aan de Oudegracht 250.

Bel ons voor meer informatie: telefoon 030 – 231 29 74 of stuur een berichtje.

ONZE DANSWORKSHOPS

BEDRIJFSUITJE

Met collega’s iets buiten de werkvloer om organiseren is altijd een succes. In een informele sfeer leer je elkaar kennen en ontstaat er een prettiger werksfeer. Ook kan je als afsluiter van een teambuildingssessie met al je collega’s gaan dansen. Een dansworkshop is geweldig leuk. Onder het genot van een hapje en een drankje leren we je in een korte tijd de eerste stappen van een dans. Natuurlijk is het bovenal gewoon gezellig!

VRIJGEZELLENFEEST

Organiseer je in Utrecht een vrijgezellendag voor de vriend of vriendin die gaat trouwen? Verras hem of haar dan met een Dansworkshop voor de hele groep. Natuurlijk wordt het pas echt leuk als we de sensuele Salsa met jullie gaan oefenen. Ook kunnen we een Saterday Night Fever Discodans leren, of een Rock & Roll of Country Western workshop geven. Meteen ook handig voor op het huwelijksfeest. Kom die dag naar Danscentrum Cornelissen en maak het feest voor de aanstaande bruid(-egom) compleet.

FAMILIEDAG

Aan een familiedag in Utrecht mag een Workshop ‘Kom Dansen!’ bij Danscentrum Cornelissen niet ontbreken. Met de hele familie op de dansvloer, dat staat garant voor heel veel plezier.

DANSWORKSHOP STUDENTENGALA

Je hebt alles op orde. Een date, een smoking of een galajurk, de corsage, een kapsel, een geurtje en vervoer. Maar hoe moet dat vanavond op de dansvloer? Kom bij ons lol maken en de basispassen leren. Met deze voorpret kan het feest beginnen! Een korte Dansworkshop ‘Studentengala’ om samen feestelijk de show te stelen. Regel het met je universiteit, de studentenvereniging of vanuit je studentenhuis.

SCHOLIEREN DANSWORKSHOPS

Voor middelbare scholen bieden we een leuk alternatief voor de gymles. In plaats van een uur sport, krijgen de leerlingen een uur dans. Dit kan een algemene les zijn of we kunnen een specifieke dans oefenen. Regel via school dit extra leuke onderdeel in het lesrooster!

MADO/PADO DAG

Woon je op kamers of studeer je in Utrecht? Dan wordt het tijd dat je je vader of moeder eens trakteert op een dagje in jouw studentenstad. Laat met wat vriendinnen de stad zien aan jullie moeders of vaders. Doe een rondvaart, beklim de Dom en vergeet niet een workshop ‘Kom Dansen!’ te boeken. Maak de perfecte dag voor jullie moeders of vaders. Om nooit te vergeten!

Scroll naar boven