030 231 29 74

ZAALVERHUUR: KOM FEESTEN OP ONZE LOCATIE!

ZAALVERHUUR EN KELDER VERHUUR UTRECHT, FEESTRUIMTE IN DE BINNENSTAD VAN UTRECHT

Bruiloften, jubilea, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of promoties krijgen bij ons de ruimte. Zowel de grote, moderne zaal als de ondergrondse antieke werfkelder zijn beschikbaar voor je feest. We hebben de ruimte, de muziek en kunnen de volledige catering voor je verzorgen. Onze feestzaal geeft ruimte aan groepen tot maximaal 200 personen. Ook groepen van 60 tot 100 personen kunnen we een prima en gezellig feest garanderen! Bijzonder aan deze feestzaal is de sfeer die we met de moderne verlichting kunnen maken. Een bar, gezellige zithoeken en wisselende lichtkleuren maken de zaal tot een perfecte locatie voor je feest.

De werfkelder biedt ruimte aan maximaal 60 personen. Ervaar het unieke karakter van deze 500 jaar oude, middeleeuwse, gewelfde ruimte. Een omgeving die alleen aan een Utrechtse Gracht te vinden is. Vanwege de unieke plek aan de Oudegracht is het zelfs mogelijk om een rondvaartboot te laten aanmeren aan onze kade. 

Buite foto overdag op de gracht header

Maak een afspraak om eens te komen kijken. We staan open voor alle ideeën en inbreng.
Bel ons voor meer informatie: 030 – 231 29 74  of stuur een berichtje.

ONZE WERF KELDER

Onze werfkelder biedt ruimte aan maximaal 70 personen. Ervaar het unieke karakter van deze 500 jaar oude, middeleeuwse, gewelfde ruimte. Een omgeving die alleen aan een Utrechtse Gracht te vinden is. Vanwege de unieke plek aan de Oudegracht is het zelfs mogelijk om een rondvaartboot te laten aanmeren aan onze kade.

Maak een afspraak om eens te komen kijken. We staan open voor alle ideeën en inbreng.
Bel ons voor meer informatie: 030 – 231 29 74.
Of stuur een mail: info@komdansen.nl.

FACILITEITEN

We bieden een grote moderne zaal aan van 275 m2 voor groep tot maximaal 200-250 personen en een werfkelder met een capaciteit tot 70 personen. De grote zaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie met lichtshow, beamers voor projectie en een volledig ingerichte bar. De kelder heeft ook een goede geluidsinstallatie met lichtshow en uiteraard een parketvloer

Vrijgezellenfeest

VRIJGEZELLENFEEST

Organiseer je in Utrecht een vrijgezellendag voor de vriend of vriendin die gaat trouwen? Verras hem of haar dan met een Dansworkshop voor de hele groep. Natuurlijk wordt het pas echt leuk als we de sensuele Salsa met jullie gaan oefenen. Ook kunnen we een Saterday Night Fever Discodans leren, of een Rock & Roll of Country Western workshop geven. Meteen ook handig voor op het huwelijksfeest. Kom die dag naar Danscentrum Cornelissen en maak het feest voor de aanstaande bruid(-egom) compleet.

DANSWORKSHOP STUDENTENGALA

Je hebt alles op orde. Een date, een smoking of een galajurk, de corsage, een kapsel, een geurtje en vervoer. Maar hoe moet dat vanavond op de dansvloer? Kom bij ons lol maken en de basispassen leren. Met deze voorpret kan het feest beginnen! Een korte Dansworkshop ‘Studentengala’ om samen feestelijk de show te stelen. Regel het met je universiteit, de studentenvereniging of vanuit je studentenhuis.

Vrijgezellenfeest3
Pamadodag

MADO/PADO DAG

Woon je op kamers of studeer je in Utrecht? Dan wordt het tijd dat je je vader of moeder eens trakteert op een dagje in jouw studentenstad. Laat met wat vriendinnen de stad zien aan jullie moeders of vaders. Doe een rondvaart, beklim de Dom en vergeet niet een workshop ‘Kom Dansen!’ te boeken. Maak de perfecte dag voor jullie moeders of vaders. Om nooit te vergeten!

Scroll naar boven